Karaoke.fi - Suomalainen karaokeportaali! Karaoke.fi
  Kirjaudu sisään
::  Etusivu  ::  Keskustelu  ::  Palaute  ::
Karaoke.fi
Singa
Karaoke.fi kävijöille nyt Singa 1kk ilmaiseksi!

Singa on Suomen suosituin kotimainen karaokepalvelu, jonka avulla voit laulaa yli 60 000 biisiä tietokoneen selaimessa, mobiililaitteilla sekä älytelkkareissa. Singa toimii myös sadoissa karaokeravintoloissa ympäri Suomen.

Liity singaajien joukkoon ja aktivoi tarjous tästä! Ei sitoumuksia. Ainoastaan puhdasta laulamisen iloa.
Valikko
· Etusivu
· Kappalehaku
· Karaokelistakone
· Karaokepalvelut
· Karaokeravintolat
· Karaoketapahtumat
· Keskustelu
· Kysymyksiä ja vastauksia
· Uutisarkisto
Mainos
Ota yhteyttä!
Listakone
Listakoneessa 171863 kappaletta tällä hetkellä.
Siirry listakoneeseen tästä tai kappalehakuun tästä.
KARAOKEN SM-KILPAILU KISATAAN TÄNÄ JA ENSI VUONNA POHJOIS-SAVOSSA, TAHKOLLA
Kirjoitettu 09.02.2018 Kirjoittaja: moona
Karaoke.fi

Karaoken suomenmestaruudesta kisataan tänä ja ensi vuonna Pohjois-Savossa, Tahkolla Ravintola Piazzassa. Uudistuneen kilpailun voittajat valitaan 6.-7. huhtikuuta käytävässä kaksipäiväisessä finaalissa, johon pääsee nyt suoraan videoilmoittautumisilla.
 
Uudistunut karaoken suomenmestaruuskilpailu panostaa laulajan urakehitykseen
 
Perinteikäs, 90-luvulla alkanut karaoken suomenmestaruuskilpailu (SM-Karaoke) on aiemminkin toiminut ponnahduslautana laulajille, ja nyt sitä puolta kilpailussa halutaan korostaa.
 
"Kaikki tyylit ja kaikenikäiset laulajat ovat tervetulleita. Haemme sellaisia esiintyjiä, joita yleisö haluaisi kuulla sen kotikaraokepaikan ulkopuolellakin, ja siksi tänä vuonna palkintoihin on lisätty nimenomaan laulajan uralle, tai ainakin vähän ammattimaisempaan esiintymiseen kannustavia asioita”, kertoo kilpailun vastaava tuottaja Luca Gargano.
 
Uudistunut kisa keskittyy nimenomaan laulajan uran edistämiseen myös kilpailun jälkeen. Kilpailun voittajille tarjotaan mestaruustittelin ja tuotepalkintojen lisäksi mm. oma äänitetuotanto ammattistudiossa sekä mahdollisuus julkaisuun, artistivalmennusta ja apua sekä kontakteja musiikkibisneksessä.
 
”Käytännössä voittajille räätälöidään heidän tarpeitaan vastaavat palkinnot. Lupaamme, ettei voittaja poistu tyhjin käsin, oli hän aivan aloittelija tai jo vuosia harrastanut laulaja. Haluamme toimia ponnahduslautana. Emme sido kilpailijoita mihinkään, vaan annamme avaimia ja mahdollisuuksia.”
 
Kaikki finalistit saavat esiintymisestään laadukkaat kuvat ja videot sekä ammattilaisraadin kommentit. ”Kannattaa siis tulla rohkeasti mukaan, vaikka esiintyminen lavalla tai kameroiden edessä jännittäisi – kisakokemuksesta on varmasti hyötyä!”
 
SM-Karaoken sääntöjä on muutettu edellisistä vuosista niin, että nyt kaikki mahdolliset kappaleet ovat sallittuja, eli kisa ei enää rajoitu kotimaisiin kappaleisiin. Kilpailu on avoin kaikille 18 vuotta täyttäneille, vähintään kolme vuotta Suomessa vakituisesti asuneille, jotka eivät ole päätoimisia laulajia. Kilpailussa kaikki tyylit ja laulukielet ovat sallittuja.
 
Karaoken suomenmestaruuskilpailun järjestävät kisan omistaja, pitkän linjan karaokevaikuttaja, Markku Hintsanen (Goodprea Oy) sekä monipuolinen tapahtuma- ja viihdealan tuotantoyhtiö Tuottajat (Storia Productions Oy).
 
Tänä vuonna alkukarsinta on verkossa
 
Netti-ilmoittautuminen vuoden 2018 finaaliin on nyt käynnissä! Etsimme nyt laulajia, jotka haluavat ottaa haasteen vastaan ja esiintyä finaalissa liveyleisölle.
 
Voit laulaa vaikka kotona ilman säestystä tai karaokepohjan päälle, ja kuvata sen kännykkäkameralla. Kisabiiseinä SM-Karaokessa 2018 on koko Muvikan valikoima, eli kappaleita voi valita ja harjoitella kotona osoitteessa muvika.com.
 
Vaihtoehtona myös esimerkiksi pyytää kaveria kuvaamaan esityksesi karaokebaarissa. Ilmoittautumisvideoita ei julkaista missään ilman kilpailijan suostumusta.
 
Ilmoittautumisvideo kannattaa lähettää pian, sillä kisapaikkoja on rajallinen määrä. Ilmoittautumisaika on aluksi helmikuu, jonka päätyttyä raati kertoo, ketkä pääsivät Tahkon Piazzan finaaliin. Mikäli paikkoja on sen jälkeen vielä jäljellä, otetaan toinen kierros videoita raadille katseluun.
 
Toimi siis nopeasti, jos haluat mukaan! Kannattaa kutsua kaveritkin kannustamaan. Aloitetaan tästä hieno vuosittainen perinne: Vuoden 2019 SM-kiertue alkaa jo ensi syksynä, ja Tahkon 2019 finaalipäivä julkistetaan huhtikuussa.
 
SM-Karaoke eli Karaoken suomenmestaruuskilpailu
 
-Vuoden 2018 finaali: 6.-7.4.2018, Ravintola Piazza, Tahko
 
-Noin 50 laulajaa pääsee mukaan
 
-Kaksi sarjaa: miehet ja naiset
 
-Kilpailu alkaa perjantaina 6.4. klo 17
 
-Voittajat kruunataan  lauantaina 7.4. noin klo 23.00
 
-Lauantain finaali striimataan kotikatsojille ISTV:n kauttan.
 
-Finaalin juontavat Säde ”Sätky” Hovisilta-Jähi, Teuvo Loman sekä Johanna von Hertzen
 
-Palkintona SM-tittelien lisäksi mm. räätälöityä artistivalmennusta, äänitys ammattilaisten kanssa Artlab-studiolla, huvilamajoituslahjakortteja sekä muita sponsorien tuotepalkintoja
 
-Karaoken virallinen suomenmestaruuskilpailu jo 90-luvun alusta
 
-Viime vuoden voittajat: Katja Felin ja Miska Timonen
 
-Aiempia voittajia mm. Saija Saarinen, Emmi Bogdanoff, Ville Halme ja Joonas Suokas
 
 
 
Seuraamalla Karaoken suomenmestaruuskilpailun facebook-sivuja ja instagramia @smkaraoke pysyt ajan tasalla uutisista, majoituspaketeista ja kilpailun kulusta!
 
 
Kuva: Arttu Kokkonen
SM-Karaoke 2017 finalistit
Kuva: Arttu Kokkonen

                          
             
                                                                            

 


Karaoke.fi-toimitus
 
Copyright (c) 2005-2016 KSF

Sivuston luonti: 0.07 sekuntia
Sivuston teema osittain http://www.nukemods.com