Karaokeravintolassa tapahtuu

Pysy ajantasalla lukemalla täältä karaokeen liittyvät uutissähkeet meiltä ja maailmalta!

Valvoja: Moderaattorit

Karaokeravintolassa tapahtuu

ViestiKirjoittaja JOu JOu » 12.8.2006 03:08

Myöhään keskiviikkoiltana (9.8.) vantaalaiset karaoken ystävät saivat kokea kummia. Noin kello kahden aikaan yöllä Hotelli Vantaan tunnetussa karaokebaari Hertas Pubissa ammuttiin vuonna 1981 syntynyttä miestä useita kertoja lähietäisyydeltä. Ravintolassa oli tapahtumahetkellä noin 50 asiakasta viettämässä leppoisaa karaokeiltaa. Nuori mies vietiin meilahden sairaalaan leikattavaksi. Poliisin mukaan hän oli tajuissaan sairaalaan lähtiessä.
Kiinni otettua miestä ja naista on puhutettu alustavasti tapahtumista. Poliisi tutkii tapausta tapon yrityksenä.
(Tekstiä lainattu Uutislehti 100)

Nyttemmin olen saanut epävirallista tietoa että nuori romanimies on menehtynyt vammoihinsa.

Viime talvena Martinlaaksossa ravintola Cantina Canesissa oli romaneille tullut sisäistä kiistaa. Tilannetta ei helpottanut ollenkaan se, ettei eräälle romani miehelle myyty juotavaa ystävänsä pankkikortilla. Riita paisui ja mukaan sekoittui jo pari ryhmän ulkopuolistakin asiakasta järjestyksenvalvojan sekä karaokejuontajan lisäksi. Riitapukarit saatiin siirretyksi ilman mitään sen kummempia voimakeinoja ravintolan ulkopuolelle jossa, sanallinen taistelu tuntui jatkuvan. Hetken kuluttua yksi romanimiehistä kaivoi esiin ampumaaseen ja uhkaili sillä karaokejuontajaa ja paria asiakasta. Tilanne kuitenkin rauhoittui kun toinen romanimies käski laittamaan aseen pois. Ryhmä oli noussut ravintolan lähistöllä taksiin jonka ikkunasta olivat ampuneet lippaan tyhjäksi.

Noin kahden kuukauden päästä keskiviikkona tuossa samaisessa Cantina Canesissa oli samantyylinen kohtaus. Tällä kertaa aseella leikkiminen ei jäänyt vain uhkailuksi. Romanimies ampui kaksi kertaa toista romanimiestä lähietäisyydeltä keskivartaloon.
JOu JOu
Staff
 
Viestit: 233
Liittynyt: 1.1.1970 02:41

Paluu Uutispalsta

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Bing [Bot] ja 1 vierailijaa

cron