Vocopro KJ-6000

Keskustelua karaokelevyistä ja -laitteista. Lisäksi saat täältä vastaukset kaikkiin karaokeen liittyviin teknisiin kysymyksiin.

Valvoja: Moderaattorit

Vocopro KJ-6000

ViestiKirjoittaja Pirjo » 22.3.2007 12:13

Olen hankkinut hiljattain Vocopro Kj-6000 mikserin. Tässä vaiheessa säätäminen on vielä hieman työlästä. :oops: Onko kellään kokemusta ko. laitteesta? Tietoa esim. millaiset perussäädöt/asetukset aluksi olisi hyvä olla, josta sitten voisi lähteä omaa ääntä "miksaamaan"
Pirjo
 
Viestit: 1
Liittynyt: 1.1.1970 02:36

ViestiKirjoittaja jee » 22.3.2007 12:44

Karaokekeskuksen mukaan insinöörin papereita ei tarvita tämän laitteen käyttämiseksi ja niinhän se on. Kuuloaistin käyttö riittää. Mikrofoneille löytyy "Treble" (ylääänialue) ja "Bass" (alaäänialue) säädöt. Ne peräänkuuluttamasi perussäädöt/asetukset ovat yksinkertaisesti klo 12 molemmille nappuloille. Ihannesäädöt riippuvat täysin muusta laitteistosta ja käyttöympäristöstä. Parhaan tuloksen saat kuuntelemalla.

Pikaohjeeksi voisi sanoa seuraavaa:
- jos lauluääni kuulostaa tunkkaiselta, käännä trebleä myötäpäivään ja bassia vastapäivään, kunnes kuulostaa hyvältä
- jos lauluääni kuulostaa terävältä, liian kirkkaalta ja on jopa kiertoherkkä, käännä trebleä vastapäivään ja bassia myötäpäivään, kunnes kuulostaa hyvältä
- Jos lauluääni kuulostaa olevan ihan ok, mutta hieman ohut, voit kääntää kumpaakin potikkaa myötäpäivään, kunnes kuulostaa paremmalta

Säätäessäsi voit puhua mikrofoniin ja kuulostella, milloin äänesi kuulostaa kaiuttimista suunnilleen samalta kuin se kuulostaisi ilman mikrofonia. Tällöin olet päässyt ihannesäätöihin, joista voi edelleen muokata ääntä omien mieltymysten mukaan.
jee
Staff
 
Viestit: 729
Liittynyt: 1.1.1970 02:36
Paikkakunta: Vantaa


Paluu Karaokelaitteet ja -levyt

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron