Dvd-soittimesta karaokelaitteeksi?

Keskustelua karaokelevyistä ja -laitteista. Lisäksi saat täältä vastaukset kaikkiin karaokeen liittyviin teknisiin kysymyksiin.

Valvoja: Moderaattorit

Dvd-soittimesta karaokelaitteeksi?

ViestiKirjoittaja laalaja » 9.1.2014 17:41

Sain kipinän, että pitäisi saada kotiin edes jonkinnäköinen mahdollisuus laulaa karaokea koska rakastan laulamista. Ensimmäinen ongelma on vaan rahattomuus eli miten saisin mahdollisimman pienellä rahalla mahdollisimman toimivan systeemin. Ja toinen ongelma on oma osaamattomuus liittyen tekniikkaan. Isäntä osaa, mutta se ei ymmärrä karaokesta mitään eikä siihen liittyvistä laitteista. :D

Meillä on dvd-soitin (kevyt kotiteatteri), josta en tiedä onko siinä mahdollisuutta kytkeä mitään karaokevempaimia. Dvd:ssä ainoat vapaat liitin paikat on usb ja audio in (aux 1, L ja R). Laite on merkiltään Philips dvd home theater system hts3020.

Lisäksi löytyy stereot, pioneer xr-p760f. Jonka etupaneelissa on kohta "Basic karaoke entertainment" ja paikka mikille sekä "mic level"-säädin. Lisäksi etupaneelissa on painike "sfc/karaoke". Minulla ei ole mitään käsitystä mitä nuo mainitsemani säädin ja painike tekevät.

Sen verran olen nyt selvitellyt (ja ymmärtänyt), että tahtoisin "systeemiini" säätö mahdollisuuden musiikin sävelkorkeuden säätämiseen (transponoinniksi tätä ilmeisesti kutsutaan?). Ja monet ovat näyttäneet suosivan dynaamista mikrofonia, joten kaipa se sitten minullekkin olisi paras vaihtoehto?

Kysymys siis kuuluu, onko mitenkään mahdollista noista yllämainitsemistani dvd-soittimesta ja stereoista "rakennella" TOIMIVA karaokelaitteisto EDULLISESTI?
Mitä lisä laitteita tarvitsemme, että myös oma toivomukseni transponointi mahdollisuudesta toteutuisi?

Kiitos jos joku vaivautuu vastaamaan niin, että tyhmempikin ymmärtää. :wink:
laalaja
 
Viestit: 3
Liittynyt: 9.1.2014 16:52

Re: Dvd-soittimesta karaokelaitteeksi?

ViestiKirjoittaja laalaja » 10.1.2014 23:25

Tekkeekö tämmösellä härvelillä mittään?? http://www.verkkokauppa.com/fi/product/ ... mikrofonia
laalaja
 
Viestit: 3
Liittynyt: 9.1.2014 16:52

Re: Dvd-soittimesta karaokelaitteeksi?

ViestiKirjoittaja cerdo » 12.1.2014 00:18

Moro
Minun neuvo on,etta menet musiikki liikkeesen ja ostat pikku mikserin efekti laitteella ja mikrofonin,myos tarvittavat kaapelit.
Kotiteatterin soittimella parjaat vallan mainiosti,kaapitkin pisaa alkuun,mutta aktiivikaapit hiukan tehokkaammat voit ostaa myohemmin.
Jos sulla on tietokonekaytossa,niin sen aanikortissa on yleensa savellajin muunnin,niin voit soittaa levyt sillaja kytkea mikseriin korvakuuloke plugista.
Irrallinen savellajin muunnin maksaa n.100E,itse kaytan behringerin virtuaser pro;ta,tietokoneeseen saa myos ilmaisia karaoke ohjelmia joissa on savellajin muunnin.
Jos lahella ei ole musiikki liiketta on esim Thomann musiikkiliike Saksassa hyva tavaran toimittaja.
Unohda valmiit "karaokesoitin-mikrofoni laitteet",kantsii hiukan satsata laitteisiin,niin innostus ei lopu heti alkuunsa,nimim 18v amm vetajana.
cerdo
 
Viestit: 2
Liittynyt: 1.1.1970 02:31

Re: Dvd-soittimesta karaokelaitteeksi?

ViestiKirjoittaja laalaja » 13.1.2014 20:23

Kiitos selkeästä vastauksestasi cerdo! Pari kysymystä vielä olisi... Kirjoitit "ostat pikku mikserin efekti laitteella". Onko siis efektilaite erillinen "loota" vai onko se samassa mikserin kanssa? Minkä merkkisiä miksereitä suosittelisit?
laalaja
 
Viestit: 3
Liittynyt: 9.1.2014 16:52

Re: Dvd-soittimesta karaokelaitteeksi?

ViestiKirjoittaja cerdo » 15.1.2014 20:35

Moro!
Kannattaa ostaa mikseri jossa on FX-prosessor,eli kaiku ja nykyaikana tieten olisi hyva olla myos usb-portti jos kaytat tietokonetta musiikin soittamiseen,niin ei tarvitse muuta kuin usb-kaapelin aanen siirtoon ja silla on kateva "nauhoittaa"omaa laulua(muidenkin :sing: )
Tunnen monta ammattimuusikkoa jotka kayttavat Behringerin mikseria-hintaansa nahden ne on monipuolisia laitteita,satasella saa jo
karaokeen sopivan laitteen.
Yamaha usb;lla nakyy olevan jo kolmesataa-valiin mahtuu monta merkkia lisaa :!:
Mikrofoni on aika tarkea aanen toistossa siihen kantsii panostaa jonkuverran ja sammanpakettiin myos pari 150-200w;n aktiivikajaria,
niin laulaminen on jo lystia :D
Naissa hommissa kay monelle,etta ruokahalu kasvaa syodessa :)
cerdo
 
Viestit: 2
Liittynyt: 1.1.1970 02:31


Paluu Karaokelaitteet ja -levyt

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa

cron