Kaiuttimet

Keskustelua karaokelevyistä ja -laitteista. Lisäksi saat täältä vastaukset kaikkiin karaokeen liittyviin teknisiin kysymyksiin.

Valvoja: Moderaattorit

Kaiuttimet

ViestiKirjoittaja kaarlosai » 23.9.2013 13:05

Olohuoneeseen pitäisi saada siistit ja suht. kompaktin kokoiset kaijarit, mutta hyvät.
On jo ollut Yamahan pieni PA-sarja, tuli "pieneksi". Sitten oli isokokoiset PA-kaijarit, oli hyvät, mutta koko aivan liian suuri.

Onko kellään kokomusta studiomonitoreista karaokeen, miten toimii ?
kaarlosai
 
Viestit: 2
Liittynyt: 9.7.2013 09:54

Re: Kaiuttimet

ViestiKirjoittaja JOu JOu » 13.10.2013 02:52

Mikä on yamahan pieni PA sarja? Studio monitoreissa on hiukan samat ongelmat kuin hifikaiuttimissakin. niitä ne nyt loppupeleissä on vaikkakin hyvät studiomonitorit saattaa piestä äänen laadussa monta kertaa kalliimmat kotikomerot. Molemmissa herkkyydet on pieniä samoin kuin tehonkestotkin joka kertoo ettei äänen painetta saa irti "määrättömästi" vaikka tuskin sekään on tarkoituksena. jos nyt itsensä haluaa kuulla edes jotenkin järkevästi ja mikrofonillekin pitäs olla jotain muuta käyttöä kuin olla rekvisiittana niin kaapit menee kohtuu isoiksi. Liittämällä erillisen bassokaiuttimen järjestelmään voi ongelmia saada helpotettua paljonkin.

Isommasta kaapista lähtee isompi ääni. Niin se vain harvinaisen usein menee vaikka ei täydellisesti pidäkkään paikkaansa.
JOu JOu
Staff
 
Viestit: 233
Liittynyt: 1.1.1970 02:41


Paluu Karaokelaitteet ja -levyt

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 3 vierailijaa

cron