Karaokekisat mielessäin

Keskustelua karaokekilpailuista.

Valvoja: Moderaattorit

Karaokekisat mielessäin

ViestiKirjoittaja dj_pirtu » 22.10.2009 14:09

Aika hiljaista tällä foorumilla tuntuu olevan vaan löpistään silti. Aattelin pitkän tauon ja katkeroitumisen jälkeen ruveta ramppaamaan taas skaboissa kun ei nyt ole muutakaan tekemistä bändiprojektin kuivuttua kasaan jo ennen ensimmäistä keikkaa. (kitaristia&basistia jos löytyy lohjan-alueelta ja kykenee maksamaan pienen bändikämpän vuokran niin eiku kehiin)

Tuohon katkeroitumiseen vielä: tuntui ainakin jossainvaiheessa näissä kisoissa olevan biisivalinnoilla niin suuri paino että meni maku ihan kokonaan. Itseäni ei nykyiskelmä kiinnosta juuri pätkääkään (matit ja tepot, lauri tähkät, finlanderssitYÄK, charles plogmanYÖÖK) lähinnä sen ylituotetun ja siloitellun soundin, kuuntelijan älykkyyttä aliarvioivien sanoituksien sekä yleensäkin vain sen takia että kaikki kuulostavat samalta. Ajetaan varmaan niin moneen kertaan laulajan ääniraita autotunen läpi että loppujen lopuksi kaikki kuulostaa metallisen samalta. Sitä myöten nostan erittäin korkealle alustalle esim. agentsin. No kuitenkin, kisoissa näkee melkein jo (jonkun vanhemman ja tutumman) biisin alkaessa tuomareiden naamoilta että "jaahas, ei tätä jaksa kuunnella" ja annetaan pisteet jo intron aikana. Aika hanurista.

Mutta takaisin aiheeseen: tuolta nyt kun katselin niin joku uudenmaan karaoke champion 2009, hertas karaokemestari 2009 löytyy ja sitten tietty hakkivoxilta starttaa skaboja uudella systeemillä joka kuulostaa näin alkuun ihan hyvältä. Onko kukaan näissä käynyt tai onko menossa? Kokemuksia saa ja pitää tänne kirjotella eritoten jos tuntee itsensä väärinkohdelluksi! :D
Silta yli pahan krapulan
dj_pirtu
 
Viestit: 73
Liittynyt: 1.1.1970 02:40

Re: Karaokekisat mielessäin

ViestiKirjoittaja Roki » 24.10.2009 20:52

dj_pirtu kirjoitti:Sitä myöten nostan erittäin korkealle alustalle esim. agentsin. No kuitenkin, kisoissa näkee melkein jo (jonkun vanhemman ja tutumman) biisin alkaessa tuomareiden naamoilta että "jaahas, ei tätä jaksa kuunnella" ja annetaan pisteet jo intron aikana.


Itse hieman tuomaroineena saatan sen verran sanoa, että nuo miljoonaan kertaan kuullut biisit pitää tuoda esille erityisen hyvin, että niillä kisoissa pärjää. Vaan viime kerralla ei auttanut edes legendaarinen Metsäkukkia voittoon. Luulisi ihan kaikkien opetelleen sen jo sen verran hyvin, jotta pienintäkään virhettä ei tulisi.

Agentsien menosta taas sitten sen verran, että uusi solisti ei ole ihan sillä tasolla, mitä pitäis tuollasen bändin kanssa olla.
Roki
KJ
 
Viestit: 91
Liittynyt: 1.1.1970 02:28

ViestiKirjoittaja dj_pirtu » 25.10.2009 19:57

Virran biisejä on tullu lauleskeltua jonninverran ja eräässä kisassa ilmoitettiin että ei oikein mene iskelmämuottiin ja siksi tuli lähtöpassit. Noh, ehkä parempi niin, pitää nekin laulut arvonsa paremmin omassa luokassaan. Täytyy sanoa etten ole vielä kertaakaan kuullut agentsien uusinta laulajaa, mennyt jotenkin ohi. Pitääkin jostain kaivaa kuunneltavaksi. Salainen haave on ollut päästä heittämään keikkaa agentsien kanssa vaan taitaa jäädä ihan vain haaveeksi. :D

Tuomareille vielä kysymys: onko mitään painoarvoa sillä että esittää eri kappaleet jokaisessa vaiheessa kilpailua? Itse olen pyrkinyt siihen että koitan mahdollisimman paljon tuoda julki osaamista eri alueilla tyyliin antakaa vain biisi niin laulan. Eli samassa kisassa vaikka karsinnoissa tangoa ja heviä, semifinaalissa elvistä ja iskelmää, finaalissa rokkia ym. mahdollisimman erilaista. Sitten näkee näitä jotka vetää kisan alusta loppuun sen rentun ruusun ja voittaa. Heh, ehkä sitten vain olen niin huono että sama se tyylilajia suustaan päästää.
Silta yli pahan krapulan
dj_pirtu
 
Viestit: 73
Liittynyt: 1.1.1970 02:40


Paluu Karaokekilpailut

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron